Skip to main content

Către: Ministerul Sanatatii

Reducerea cantitatii de zahar in toate alimentele

ZAHARUL ! Nociv, toate persoanele care il consuma au de suferit. Risc de obezitate, probleme grave privind sanatatea, diabet, decese.
Cantitatea de zahar din alimente depaseste cu mult limitele admise pentru sanatatea oamenilor.

ZAHARUL: Il mancam in fiecare zi fara sa avem informatii despre produs cat contine si cat este de nociv. Marii producatori de alimente sunt familiarizati sa ascunda informatiile bine in spatele produselor.
Publicarea in fata a cantitatii TOTALE de zahar, semnalizarea prin culori asupra cantitatii pe care o avem in produs. Putem sa schimbam ceva daca ne implicam. Producatorii de alimente sa isi schimbe retele si sa abordeze acest subiect cu multa seriozitate.

De ce este important?

Sanatatea noastra este cea mai importanta. Avem o sursa de hrana care este imbuibata cu zahar si nu suntem constienti de ceea ce se intampla. Majoritatea oamenilor nu citesc exact ce cumpara. Riscul mare este sa ajungem de tineri in spitale pentru ca producatorii de alimente ne OTRAVESC !
Copii primesc prin alimentele cumparate de 10 ori mai mult zahar decat este normal.

Actualizări

2024-03-21 10:03:24 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2024-02-07 21:14:54 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2024-01-19 20:46:24 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2024-01-19 15:58:25 +0200

S-a ajuns la 10 semnături