Skip to main content

Către: Ministrului Educatiei

Profesorii perchezitioneaza elevii in cautarea telefoanelor

Profesorii perchezitioneaza elevii in cautarea telefoanelor

Sa schimbe aceasta noua "lege" a depozitarii telefoanelor. Nu vreau sa ni se mai incalce intimitatea zilnic. Asa am ajuns? De ce sa ni se ia aceste bunuri personale?

De ce este important?

Sunt liceeana, iar in timpul orelor, profesorii ne pun sa intram pe dictionarele online deoarece nu mereu dispunem de cele materiale. De exemplu profesorul de istorie care se asigura de fiecare data ca gasim inca din clasa materialele necesare noua. Multe informatii pe care le gasim sunt eronate, insa dansii se asigura ca sunt corecte punandu-ne sa cautam inca din clasa, in ultimele 5 minute de curs.
Profesorii ne perchzitioneaza zilnic ca sa se asigure ca le-am pus in "locul amenajat" apoi aruncate in catedra fara incuietoare. Sa fim seriosi oameni buni, asa am ajuns?

Cum va fi inmânată

Sper ca lumea sa dea SHARE acestei petitii si sa vada si cei "de mai sus". Prin aceasta lege ne limiteaza invatarea. Avem nevoie de telefoane pentru a invata si a intelege mai bine. Nu ne luati asta!

România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL


Motivul semnării

  • Această lege ne încalcă nouă, elevilor, dreptul la libertate, relaxare. Un telefon nu ne încurcă cu absolut nimic capacitatea de concentrare. Din cauza unor asa ziși "elevi" care nu au gând de carte si de realizare în viața asta incertă, suntem toți puși la zid. Acești parlamentări își măresc salariile si noua ne interzisc folosirea telefonului crezând ca țara devine mai bun. Domniile lor vor atrage doar antipatia noastră, a generației tinere. Aprobați legi importante, nu lucruri minore.

Actualizări

2018-02-20 16:59:08 +0200

S-a ajuns la 10 semnături