Skip to main content

Către: Dan Barna și Dacian Cioloș – copreședinții Alianței USR PLUS

Uniți Salvăm Justiția și Mediul!

Noi, semnatarii acestei petiții, suntem partenerii dumneavoastră din piețele României la protestele împotriva OUG 13, protestele legate de Roșia Montana, protestele din 10 august și Marșul Pentru Păduri, ne-ați întâlnit în Parcurile Naționale sau rezervațiile României, unde ne dăm silința să salvăm fiecare metru cub de lemn ce cade sub drujbele mafiei pădurilor.

Noi, cei care am susținut principiile și valorile definitorii pentru Alianța USR PLUS încă de la înființarea ei, vă solicităm să negociați în interesul României pentru primele două domenii care vă definesc parcursul politic: Justiția și Mediul.

Stelian Ion la Justiție și Mihai Goțiu la Mediu sunt două propuneri de politicieni care au anvergura, cunoștințele și curajul să reprezinte vocea cetățenilor liberi de orice interese efemere în Guvernul României. Amândoi au dovedit că pot reda proiecția societății civile în establishmentul de la București, iar faptele vorbesc în favoarea lor.

Considerăm că șansa unică de a reforma statul începe acum, cu două ministere greu încercate, conduse de doi politicieni emblematici pentru noi, cei care nu am stat deoparte în lupta pentru o țară mai bună.

De ce este important?

Uniți am salvat Roșia Montană!
Uniți am redat speranța Capitalei!
Uniți salvăm toată România!
Semnează și tu petiția!

Actualizări

2020-12-28 15:00:56 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2020-12-18 20:12:50 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2020-12-18 19:16:03 +0200

S-a ajuns la 10 semnături