Skip to main content

C─âtre: Primaria Municipiului Tulcea

­čîŹ Tulcea mai Verde: Semneaz─â pentru Co╚Öuri de Colectare Selectiv─â ├«n Zonele Turistice ­čî┐

Această campanie a fost încheiată

Drag─â comunitate tulcean─â,
├Ämpreun─â, putem face Tulcea un exemplu str─âlucitor de sustenabilitate ╚Öi grij─â fa╚Ť─â de mediul ├«nconjur─âtor!
Cum? Putem ├«ncepe prin semnarea acestei peti╚Ťii pentru instalarea co╚Öurilor de colectare selectiv─â ├«n Pia╚Ťa Civic─â, Falez─â, ├«n zona Monument ╚Öi pe Lacul Ciuperca.

Ne dorim ca în aceste zone să fie amplasate coșuri de colectare selectivă, compartimentate și marcate sugestiv pentru categoriile principale de deșeuri ce se reciclează.

Aceast─â ini╚Ťiativ─â e sus╚Ťinut─â de ÔÜť´ŞĆ Organiza╚Ťia Na╚Ťional─â Cerceta╚Öii Rom├óniei - Cerceta╚Öii ,,LotusÔÇŁ Tulcea, prin proiectul ACF 3 - ,,Viitor prin ac╚ŤiuneÔÇŁ

De ce este important?

­čöä De ce s─â semnezi peti╚Ťia?

­čî│Un Impact Vizibil: Fiecare semn─âtur─â ne aduce mai aproape de a deveni cu adev─ârat un ora╚Ö eco! Co╚Öurile de colectare selectiv─â ├«n zonele centrale ╚Öi turistice vor transforma ora╚Öul nostru ├«ntr-un loc ├«n care ecologia nu este doar o vorb─â, ci ╚Öi o fapt─â!

­čĺÜSustenabilitate pentru Genera╚Ťiile Viitoare: Prin semnarea peti╚Ťiei, contribui la crearea unui mediu mai s─ân─âtos pentru copiii no╚Ötri ╚Öi pentru viitoarele genera╚Ťii. Este o investi╚Ťie ├«ntr-un viitor mai curat ╚Öi mai sigur.

­čŚ│´ŞĆ Influen╚Ť─âm Politica Local─â: Cu sprijinul t─âu, transmitem un mesaj puternic autorit─â╚Ťilor locale c─â ne pas─â de viitorul nostru ╚Öi suntem hot─âr├ó╚Ťi s─â facem schimbarea. Co╚Öurile de colectare selectiv─â sunt un pas crucial ├«n direc╚Ťia corect─â.

ÔşÉAtrac╚Ťie Turistic─â de Top: Cu to╚Ťii ╚Ötim c─â Tulcea ╚Öi zona Deltei Dun─ârii este o destina╚Ťie turistic─â faimoas─â. Plas├ónd co╚Öurile de reciclare ├«n zonele cheie, oferim turi╚Ötilor o experien╚Ť─â eco-friendly ╚Öi consolid─âm imaginea noastr─â ca ora╚Ö responsabil din punct de vedere al grijii fa╚Ť─â de mediu.

­čźéConstruim o Comunitate Implicat─â: Semn├ónd peti╚Ťia, demonstrezi c─â e╚Öti parte a unei comunit─â╚Ťi active care promoveaz─â schimbarea ╚Öi evolu╚Ťia. Fiecare semn─âtur─â conteaz─â ╚Öi aduce ora╚Öul nostru mai aproape de obiectivele de dezvoltare durabil─â!

­čľŐ´ŞĆ Semneaz─â Acum ╚Öi Fii Parte Din Schimbare!

Fiecare semnătură aduce Tulcea mai aproape de un viitor mai durabil și mai frumos. Hai să ne facem orașul mai verde împreună!
Mul╚Ťumim pentru implicare ╚Öi pentru contribu╚Ťia ta la schimbarea ora╚Öului nostru! ­čĺÜ
Tulcea, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualiz─âri

2023-12-13 14:57:11 +0200

S-a ajuns la 100 semn─âturi

2023-12-11 02:38:18 +0200

S-a ajuns la 50 semn─âturi

2023-12-10 20:57:09 +0200

S-a ajuns la 25 semn─âturi

2023-12-10 16:40:27 +0200

S-a ajuns la 10 semn─âturi