Skip to main content

Către: Primarul Municipiului Câmpina și Consiliului Local

Turnul înclinat trebuie demolat!

https://live.staticflickr.com/65535/24853915047_cae3103627_o.png

Cerem Primarului Municipiului Câmpina și Consiliului Local să nu ignore pericolele acestei construcții abandonate!
Ne mobilizăm pentru siguranța câmpinenilor și tragem un semnal de alarmă către autoritățile competente!

Clădirea abandonată din centrul orașului Câmpina este un simbol al neglijenței și nepăsării. Din 1997 și până în prezent, turnul nu a adus decât rușine orașului. Ceea ce se voia a fi o clădire modernă a ajuns să fie o pată neagră asupra imaginii municipiului nostru. Șantierul este lăsat în paragină și reprezintă lipsa de respect și disprețul față de lege din partea unei companii care nu dorește să își asume responsabilitatea față de o construcție începută și abandonată.

Câmpineni, trebuie să ne unim forțele, să acționăm până nu este prea târziu și să modernizăm orașul!

Te invităm să semnezi această petiție dacă și tu consideri că demolarea acestei construcții părăsite reprezintă un pas importat către un oraș mai sigur și mai frumos!

De ce este important?

Am identificat 7 motive pentru care cerem ca turnul înclinat să fie demolat:

1. Siguranța cetățenilor
Starea avansată de degradare a structurii de rezistență și înclinarea acestei clădiri reprezintă un adevărat pericol pentru siguranța publică. O prăbușire este posibilă în caz de cutremur, iar clădirea nu este păzită, accesul fiind liber, fapt care crește semnificativ riscul pentru siguranța și viața cetățenilor.

2. Impact vizual negativ
Prezența unei clădiri abandonate în zona centrală oferă un aspect dezolant și neîngrijit orașului. Această construcție părăsită este ca o pată inestetică în peisajul urban, afectând impresia pe care vizitatorii orașului o au despre Câmpina.

3. Spațiu insalubru
Abandonat de către constructor, lăsat în formă de șantier, turnul s-a transformat de-a lungul anilor într-un spațiu insalubru, plin de gunoaie. Terenul este neîngrijit și un loc propice pentru dezvoltarea unor probleme de mediu sau cu dăunătorii.

4. Utilizarea ineficientă a spațiului
Loc de joacă, centru comunitar, spații comerciale pentru antreprenorii locali sau parc – există atât de multe soluții mai bune și utile pentru Câmpina de utilizare a acestui teren central, proiecte care să aducă un beneficiu real comunității locale. Spațiul este ocupat, din păcate, de această clădire fantomă.

5. Proliferarea infracțiunilor
Turnul înclinat reprezintă o amenințare la adresa siguranței cetățenilor și a bunăstării comunității. Clădirea abandonată și murdară poate deveni un loc de întâlnire pentru persoanele rău intenționate, punând în pericol ordinea și liniștea publică.

6. Încurajarea revitalizării urbane
De ce să nu profităm de locația centrală a acestui teren pentru a revitaliza orașul? Această construcție nefinalizată este o amintire tristă a trecutului, a neputinței și neglijenței, iar câmpinenii merită un viitor mai bun și prosper! Trebuie să facem loc proiectelor bine gândite, legale în totalitate, care să contribuie în mod real la dezvoltarea durabilă a orașului.

7. Responsabilitatea față de comunitate
Prin unirea forțelor, vocea noastră devine mai puternică și arătăm autorităților că suntem hotărâți să acționăm și determinați să modernizăm orașul. Acțiunea de demolare a acestui turn înclinat arată că dorim o schimbare, dovedind responsabilitate și grijă pentru binele comun.

Pentru siguranța comunității noastre, propunem achiziționarea clădirii la o valoare justă, urmată de demolarea sa. Astfel, ne angajăm să eliminăm pericolul și să aducem o schimbare în centrul orașului.

Pentru siguranța și bunăstarea câmpinenilor, turnul înclinat trebuie demolat!
Câmpina 105600, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2023-10-01 09:35:37 +0300

S-a ajuns la 500 semnături

2023-09-12 13:25:16 +0300

S-a ajuns la 100 semnături

2023-09-11 20:24:29 +0300

S-a ajuns la 50 semnături

2023-09-11 17:02:26 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2023-09-11 14:14:50 +0300

S-a ajuns la 10 semnături