Către: Domnul primar Florentin Pandele, Domnul primar Apostol Gelu, Domnul președinte Stelică Ioniță

Introducerea unui autobuz direct Tânganu - Anghel Saligny

Vă solicit să introduceți un autobuz de transport în comun pe ruta Tânganu - Anghel Saligny, deoarece, în momentul de față, singurul autobuz STV ce circulă în Tânganu este pe ruta Tânganu - Republica. Această este o rută care face un ocol foarte mare de drum, luând-o pe centura Bucureștiului, și prin intrarea în Pantelimon, zone care, mai ales dimineața, când majoritatea călătorilor fac naveta spre locul de muncă, sau școală, sunt foarte aglomerate de trafic. Acest factor adaugă mult timp în plus la naveta oamenilor, un astfel de traseu durând în medie 45 chiar 50 de minute.

De aceea, vă propunem adăugarea unei noi rute Tânganu - Anghel Saligny, deoarece, traseul este mult mai scurt până la intrarea respectivă în București, astfel călătorii ar scuti mult timp din naveta zilnică, un astfel de traseu durând maxim 20 de minute. Vă rog să vă gândiți la bunăstarea oameniilor din Tânganu care folosesc serviciile de transport STV zi de zi, majoritatea lucrând în București și fiind nevoiți să facă această navetă. Apelăm la dumneavoastră ca om de bună credință și suntem convinși că veți lua decizia corectă.

Vă mulțumim.

De ce este important?

Mulți oameni din Tânganu lucrează sau studiază în București, fiind nevoiți să facă naveta cu transportul în comun. Singura variantă în momentul de față este un autobuz cu ruta Tânganu - Republica, care o ia pe centura Bucureștiului și prin orașul Pantelimon, traseu sufocat de trafic mai ales dimineața. Acest lucru adaugă mult timp în plus la navetă.

Am putea scurta timpul de călătorie dacă am avea un autobuz direct Tânganu - Anghel Saligny, intrare în București care este mult mai aproape de localitate, ajungând într-un timp mult mai scurt. Oamenii din tânganu au nevoie de asta. După ce că zilele sunt scurte, mai petrecem și 2-3 ore pe navetă, nu ne mai rămâne timp pentru noi.
Tânganu, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL