Skip to main content

Către: Ministerul Educației

Educația Sexuală în școli: O necesitate, NU o glumă!

Fotografie de Alexander Grey pe Unsplash
Stimată doamnă Minstru,

Doresc să vă aduc azi în fața dumneavoastră toate cazurile de mame minore, toate cazurile de boli cu transmitere sexuală, toate fenomenele din rândul tinerilor care provoacă o suferință foarte mare mulțora dintre tineri și copii din România. În timp ce noi ne plângem că toată această generație este eșuată sau stricată, am fi putut organiza cursuri de educație sexuală cu persoane specializate care să reducă toate aceste fenomene în rândul copiilor și tinerilor. Să transformăm subiectele TABU în subiecte abordabile și discutabile, să informăm copii cu privire la tot ceea ce înseamnă sănătate sexuală și modificările care vor urma.

Educația sexuală nu se axează numai pe educarea copilului în ceea ce privește schimbările pubertății și despre boli, ci îl informează și despre relațiile interumane, egalitate de gen și autocontrol.

De ce este important?

Importanța unei astfel de materii este esențială pentru societatea românească, deoarece am educa copii despre aceste subiecte TABU în societatea noastră. Am reduce numărul de cazuri de mame minore, violențe sexuale și de gen, am reduce considerabil numărul victimelor și am crește copii deschiși la minte care vor transforma acest subiect TABU în unul normal. Am încuraja folosirea contraceptivelor, safe sex, am reduce numărul pacienților cu boli cu transmitere sexuală și am avea copii și tineri educați în ceea ce privește sănătatea sexuală.

Categorii

Actualizări

2024-06-27 11:36:49 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2024-06-05 16:22:25 +0300

S-a ajuns la 10 semnături