Skip to main content

Către: Direcția Tehnică a Primăriei Municipiului Brașov, Serviciul Amenajare Drumuri Publice și Siguranța Circulației

Vrem trecere pentru pietoni pe strada Octavian Goga, Brașov!

Vrem trecere pentru pietoni pe strada Octavian Goga, Brașov!

Solicităm Direcției Tehnice a Primăriei Municipiului Brașov înființarea uneia sau mai multor treceri pentru pietoni pe strada Octavian Goga în zona intersecțiilor cu străzile Reconstrucției și Ciocanului.

Considerăm că este necesară o analiză foarte atentă a poziționării acestor treceri pentru pietoni, împreună cu reprezentanții Poliției Rutiere a Municipiului Brașov, ținând cont de forma specifică de Y a străzii Octavian Goga.

De ce este important?

Din cauza lipsei unei treceri pentru pietoni, în fiecare zi, strada Octavian Goga este traversată prin această zonă neregulamentar de către zeci de copii și părinți care se deplasează înspre și dinspre Școala Gimnazială nr. 13 și Gradinița cu Program Prelungit nr. 33. De asemenea, foarte mulți pietoni sunt obligați să traverseze zilnic neregulamentar prin această zonă în drumul lor înspre și dinspre Piața Tractorul.

Mai mult, forma specifică de Y din această zonă a străzii Octavian Goga creează o vizibilitate redusă atât pentru pietoni cât și pentru șoferi. Menționăm că această stradă este intens circulată, mai ales la orele dimineții (între 7:30 și 10:00), iar pietonii sunt nevoiți să se strecoare printre autovehicule.

De asemenea, cea mai apropiată trecere pentru pietoni este amplasată la intersecția cu strada 13 Decembrie, la o distanță de aproximativ 200m față de zona menționată mai sus, iar pe o distanță de minim 700m de-a lungul străzii Octavian Goga nu există nicio trecere pentru pietoni care să permită traversarea regulamentară.

Considerăm că este necesar și obligatoriu să se permită traversarea regulamentară a pietonilor prin această zonă intens circulată de către aceștia!

Octavian Goga, Brașov, Județul Brașov, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2017-11-21 20:00:21 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2017-11-20 19:34:45 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2017-11-20 16:52:40 +0200

S-a ajuns la 10 semnături