Către: Emil Boc, Primarul Municipiului Cluj-Napoca

Țene Ioan Vasile, autor Napoca News, funcționar public la Primăria Cluj-Napoca?

Țene Ioan Vasile, autor Napoca News, funcționar public la Primăria Cluj-Napoca?

Domnule Primar Emil Boc,

Solicităm ca Primăria Cluj-Napoca și Comisia sa de Disciplină să investigheze compatibilitatea activității publicistice a lui Țene Ioan Vasile cu statutul său de funcționar în cadrul instituției pe care o conduceți.
Solicităm ca până la terminarea investigațiilor domnului Țene Ioan Vasile să nu îi fie încredințate funcții de conducere, nici măcar temporar.

Vă atragem atenția că Țene Ioan Vasile a publicat numeroase articole instigatoare la ură împotriva minorităților etnice, comunităților religioase, sau sexuale. Țene Ioan Vasile este inspector de specialitate al Biroului învățământ, cultură, culte, sport, societate din cadrul primăriei Cluj-Napoca și director editorial al controversatului site de știri Napoca News.

În scrierile sale, Țene Ioan Vasile dezinformează în mod voit opinia publică înfierând grupuri etnice și religioase ca inamici ai statului și poporului român și se alătură în repetate rânduri valorilor promovate de organizația fascistă Garda de Fier și de Ion Antonescu.

De ce este important?

Conform Legii nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici, funcţionarii publici au obligaţia să se abţină de la orice faptă care ar putea aduce prejudicii persoanelor fizice sau juridice ori prestigiului corpului funcţionarilor publici.

Câteva citate din ideile proliferate de domnulȚene Ioan Vasile:

-Pentru mine e o datorie morală, ca istoric şi conducător al comisiei de înălţare a statuii lui Ion Antonescu la Cluj-Napoca din 2000, să repun în coordonatele istorice ştiinţifice contribuţia militară a mareşalului la apărarea creştinătăţii şi civilizaţiei europene, dar şi ca să se respecte o hotărâre de restaurare a memoriei acestui mare conducător de oaste românească.

-Târgu Secuiesc este un fel de cartier Molenbeek din Bruxelles, unde autoritățile statului nu au access și unde elementele teroriste sau extremiste sunt protejate și integrate într-o comunitate de tip enclavă.

- Pe 15 martie 2016 secuii își vor proclama autonomia maghiară în secuime.

-Criza refugaţilor e de fapt o INVAZIE musulmană organizată.

-cultura LGTB care transformă anormalul într-un normal intolerant agresiv

În ciuda prevederi legale citate, Țene Ioan Vasile este de ani de zile funcționar public în cadrul Primăriei Cluj-Napoca, din vremea lui Gheorghe Funar.

Cum va fi inmânată

În scris, la registratura Primăriei Cluj-Napoca.

Cluj-Napoca, Județul Cluj, România

Motivul semnării

  • Unui functionar public platit din banii clujenilor nu i se poate permite sa isi exprime in mod public ura pentru o parte din oamenii pe care ar trebui sa ii serveasca (pe care mai degraba ii saboteaza in functie de afinitatile exprimate). Omul acesta (si parerile lui) reprezinta administratia publica din Cluj intr-un mod foarte nefericit.
  • fara neo-nazisti in administratia publica
  • domnul asta nu are ce cauta in administratia publica.

Actualizări

2017-03-21 22:10:02 +0200

S-a ajuns la 500 semnături

2017-03-20 12:16:39 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2017-03-20 11:46:58 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2017-03-20 11:27:32 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2017-03-20 11:07:41 +0200

S-a ajuns la 10 semnături