Skip to main content

Către: Prahova, Bucov

Stop zoo Bucov

Stop zoo Bucov

Cerem închiderea grădinii zoologice din Bucov. Grădinile zoologice aparţin trecutului, oamenii nu mai vor să viziteze animale triste ţinute în cuşti. În România, în jur de 20 de astfel de grădini se află în situaţii precare, cu animale ţinute în cuşti mici, bolnave, singure, flămânde şi neglijate. Grădina Zoologică din Bucov este una dintre ele.

De ce este important?

O grădină zoologică este un loc în care animalele captive sunt expuse pentru ca oamenii să le vadă. Animalele aflate în captivitate suferă de plictiseală, stres și izolare.
Îndepărtarea animalelor din sălbăticie pune în pericol și mai mult populația sălbatică, deoarece populația rămasă în sălbăticie va fi mai puțin diversă din punct de vedere genetic și pot avea dificultăți mari în a se reproduce.
Dacă oamenii doresc să vadă animale sălbatice, le pot observa în natură sau pot vizita un sanctuar. (Un adevărat sanctuar nu cumpără, nu vinde sau reproduce animale, ci primește animale de companie exotice nedorite, animale în exces din grădini zoologice sau animale sălbatice rănite care nu mai pot supraviețui în sălbăticie.)

Comuna Bucov 107110, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2021-05-16 15:21:02 +0300

S-a ajuns la 10 semnături