Skip to main content

Către: Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere - DRDP Craiova, IPJ Dolj - Serviciul Rutier

Siguranta pentru pietoni!

Dragi locuitori și prieteni,

Ne-am unit astăzi pentru a cere o schimbare vitală în comunitatea noastră. Trecerea de pietoni de la Blocurile Militare - Aeroport este locul unde siguranța noastră și a celor dragi este pusă în pericol din cauza vitezei excesive a mașinilor. Astăzi, vă îndemnăm să semnați această petiție pentru a solicita montarea limitatoarelor de viteză în această zonă crucială.

Cu toții am fost martori la incidentele grave care au avut loc în această zonă. Fie că este vorba despre angajați care se deplasează către locurile de muncă, despre părinți care își duc copiii la școală sau despre vârstnici care traversează cu grijă, riscul de accidente este prea mare. Este timpul să acționăm și să aducem o schimbare reală.

Montarea limitatoarelor de viteză la trecerea de pietoni de la Blocurile Militare - Aeroport nu este doar o necesitate, ci o obligație pentru a ne proteja comunitatea. Aceste dispozitive vor reduce semnificativ viteza mașinilor și vor oferi o atenționare clară șoferilor asupra prezenței trecerii de pietoni.

Haideți să arătăm autorităților că siguranța noastră este o prioritate și că nu vom accepta riscul de accidente pe străzile noastre. Semnează petiția acum și ajută-ne să facem o schimbare reală în comunitatea noastră!

Vă mulțumim pentru sprijinul și implicarea dumneavoastră în această inițiativă vitală!

De ce este important?

Prin semnarea acestei petiții, ne exprimăm dorința fermă ca autoritățile locale să acționeze rapid și să instaleze limitatoare de viteză în această zonă vitală. Fiecare semnătură aduce comunitatea noastră mai aproape de un mediu mai sigur și mai protejat pentru toți locuitorii săi.

Actualizări

2024-03-30 11:59:58 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2024-03-29 20:44:50 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2024-03-29 17:37:30 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2024-03-29 16:55:18 +0200

S-a ajuns la 10 semnături