Skip to main content

Către: Contribuabililor la bugetul de stat al României

Să-i plătească Dragnea!

Evenimentele de la Bucureşti din după-amiaza şi seara zilei de vineri, 10 august 2018, ca şi din noaptea care a urmat, până spre orele 2, arată, dacă mai era vreo umbră de îndoială, că Jandarmeria Română a încetat să mai fie o instituţie a statului român, în care suveranitatea o deţin, potrivit Constituţiei, cetăţenii României.

Nu numai că elementele turbulente infiltrate printre zecile de mii de protestatari paşnici nu au fost izolate şi îndepărtate, dar mulţimea paşnică a fost gazată în mod repetat, intimidată prin uzul jandarmilor călare şi al jandarmilor cu câini, împrăştiată cu ajutorul tunurilor cu apă, atacată cu bâtele, hăituită pe bulevarde şi străzi la kilometri distanţă de locul de desfăşurare al protestului, Piaţa Victoriei, unde victime bătăilor şi "îndubărilor" au căzut şi oameni care nu aveau nici în clin, nici în mânecă cu protestele. Au fost 452 de victime, printre care doar 24 de jandarmi, răniţi uşor.

De la aservirea faţă de puterea politică pe care a arătat-o şi în anii trecuţi, Jandarmeria Română a trecut la a se comporta de facto precum o armată privată a Partidului Social Democrat (PSD) şi a dictatorului (da, îi putem deja spune aşa) Liviu Nicolae Dragnea, un om care ar trebui să-şi execute condamnările penale în închisoare şi nu să se afle la cârma Camerei Deputaţilor şi a principalului partid de guvernământ. Iar Partidul Social Democrat (PSD) a devenit astfel singura entitate privată din România care dispune de o firmă de bodyguarzi, care este plătită de la bugetul de stat.

Prin urmare, semnatarii prezentei petiţii, contribuabili care plătesc impozitele şi taxele din care se constituie bugetul de stat al României, cerem Guvernului şi Parlamentului să parcurgă cât mai urgent toţi paşii necesari ca printr-o rectificare de buget în acest an, ca şi prin legea bugetului de stat pe anul 2019 să fie redirecţionate toate fondurile alocate Jandarmeriei Române. Noi nu înţelegem să fim gazaţi, fugăriţi, bătuţi, reţinuţi, amendaţi abuziv pe banii noştri, doar pentru că am îndrăznit să-l criticăm pe dictatorul cu mustaţă şi partidul său roşu. Să-i plătească, din averea proprie, PSD şi Dragnea!

Această petiţie este, în principiu, un pamflet.

De ce este important?

Jandarmeria a devenit armata privată a PSD, atunci PSD să o plătească, nu contribuabilii români să fie gazaţi şi bătuţi pe banii lor.

Actualizări

2019-10-14 22:45:16 +0300

S-a ajuns la 10 semnături