Skip to main content

Către: Poporului roman

Romania fara hoti in parlament

Romania fara hoti in parlament

Dorim un Parlament cu oameni patrioți, oameni care vor binele românilor și a țării noastre. Vrem guvernanți fără un trecut plin de hoții și plin de dosare penale. Toți parlamentarii să fie dați afară la prima abatere, iar cei care au greșit până acum să fie dați afară fără dreptul la pensie. Vrem ca poliția și jandarmeria română să fie alături de popor și nu împotriva lui. Vrem ca tot ce aparține țării noastre să rămână copiilor și nepoților noștri.

De ce este important?

Este important pentru viitorul apropiat al nostru și pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. Este important pentru că au murit mii de oameni și au suferit milioane de oameni ca să avem o țară, să avem dreptul de a vorbi limba română.

Bacău, Județul Bacău, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL


Motivul semnării

  • Doresc un Parlament cu oameni patrioți, oameni care vor binele românilor și a țării noastre. Vreau guvernanți fără un trecut plin de hoții și plin de dosare penale. Toți parlamentarii să fie dați afară la prima abatere, iar cei care au greșit până acum să fie dați afară fără dreptul la pensie. Vreau ca poliția și jandarmeria română să fie alături de popor și nu împotriva lui. Vreau ca tot ce aparține țării noastre să rămână copiilor și nepoților noștri.
  • De 2 ani ma lupt cu aceste sisteme defecte,ptr a-mi salva viata copilului meu,care in urma unei tragedii petrecut in incinta scolii,a fost nenorocita ptr tot restul vietii.

Actualizări

2019-10-17 11:56:20 +0300

S-a ajuns la 50 semnături

2018-02-02 21:22:08 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2018-01-30 10:28:05 +0200

S-a ajuns la 10 semnături