Skip to main content

Către: Parlamentului Romaniei

Raspunderea Penala a Magistratilor Romani

Abuzurile politiei, procurorilor si ale magistratilor romani distrug vieti. Destinele romanilor cinstiti sunt la cheremul unor magistrati corupti, slab pregatiti si total dezinteresati de consecintele sentintelor lor. Datorita faptului ca ei nu dau socoteala pentru aceste sentinte. Daca gresesc nimeni nu ii trage la raspundere. Nevinovati trimisi in judecata pentru fapte care nu sunt justificate de rechizitorii care nici macar nu respecta codul de procedura penala, mor in timpul proceselor, sau condamnati pe nedrept. Magistratii nu raspund pentru aceste morti care li se datoreaza. Pentru destine distruse.
Parlamentul trebuie sa schimbe asta. Magistratii trebuie sa fie pedepsiti. In multe cazuri cu sentinte nedrepte, magistratii sunt doar criminali in serie.
Ei stiu ce se intampla dar nu le pasa. Le place sa greseasca pentru foloase proprii.
Asta trebuie sa ia sfarsit.
Magistratii moral si legal nu au voie sa greseasca! Nu au voie sa faca aranjamente si schimburi de favoruri.
Solicit Parlamentului Romaniei sa initieze si sa voteze o lege a raspunderii penale si pecuniare a magistratilor. Procurori si judecatori.
Suntem tara cu cel mai mare procent de sentinte revizuite din Europa. Cu cele mai multe amenzi la CEDO si cele mai multe sentinte indreptate la CEDO. Pentru ca magistratii romani, extrem de bine platiti nu raspund pentru sentintele lor.

De ce este important?

Consider ca oricare roman poate fi la un moment dat in situatia sa fie reclamat si invinuit de fapte pe care nu le-a comis. Din cauza invidiei sau a faptului ca un escroc vrea sa ii ia o functie cat de mica, sau sa ii fure bani, sau proprietati cat de modeste. Romanii cei mai multi cinstiti pot deveni victime sigure a escrocilor care cunosc sistemul politienesc si juridic. Sunt escroci sustinuti de rude sau prieteni din aceste sisteme si daca romanul cinstit este inculpat, indiferent cat de nedrept, are destinul marcat de mersul injust al justitiei romane. De deciziile mecanic si iresponsabil date de magistrati corupti.
Atentie oricine poate deveni victima acestui sistem juridic romanesc manevrat de magistrati care indiferent cat gresesc, intentionat sau nu, raman nepedepsiti. Ba chiar continua fericiti ca au mai distrus inca o viata, alte destine ...
Nici un roman nu traieste izolat, toti am avut sau avem o locuinta, un autoturism, poate o slujba sau o functie mai buna. Oricine poate deveni victima acestui sistem.

Cum va fi inmânată

O transmit electronic secretariatului fiecarei camere parlamentare.
Voi gasi membri ai Parlamentului care sa initieze asemenea lege.

Actualizări

2023-01-18 13:36:30 +0200

S-a ajuns la 10 semnături