Skip to main content

Către: Prim-ministrul Nicolae Ciucă

Premierul Nicolae Ciucă să renunțe la titlul de doctor

Stimate domnule Prim-Ministru,

în orice situație, și cu atât mai mult in fața multiplelor crize cu care ne confruntăm (o criză sanitară suprapusă cu o criză economică si cu escaladarea fără precedent al unui conflict global care stă să izbucnească nu departe de granițele națiunii noastre) avem nevoie mai mult ca niciodată de oameni onești în slujba țării și în fruntea armatei române.

Ați tratat cu superficialitate si in mod incorect teza de doctorat si subiectul ei, angajarea armatei române in operațiuni multinaționale. Dovezile de plagiat sunt deasupra oricărui dubiu. Faptele aduse la cunostiinta opiniei publice de către Pressone va știrbesc puternic autoritatea politică si militară, exact in momentul in care guvernul pe care il conduceti avea cea mai mare nevoie de credibilitate.

Ați putea sa va salvați o parte din onoare dacă recunoașteți public adevărul si dacă renunțați unilateral la titlul de doctor. În acest mod ați putea da un exemplu de mare valoare pentru multe generații de tineri, care vor înțelege ca trebuie să-și intemeieze o cariera și să-și slujească țara cu multă muncă, modestie și onestitate. De asemeni, cei care urzesc coaliții si fac jocuri de putere vor înțelege poate ca nu trebuie sa se ocupe doar de echilibrul în cadrul unor cercuri restrânse de interese.

De ce este important?

In aceste momente de criza avem nevoie de personalitati oneste in slujba tarii.

Categorie

Actualizări

2022-01-19 19:57:23 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2022-01-19 10:03:01 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2022-01-19 04:40:30 +0200

S-a ajuns la 10 semnături