Către: Ministerul Transporturilor, CFR și Primăria Gherla

Facem un “BBQ” până trece trenul ?

În atenția Ministerului Transporturilor, CFR și Primăria Municipiului Gherla.

Onorați reprezentanți,

De pe vremea tovarășului Ceaușescu sistemul de trecere la nivel cu calea ferata nu a suferit nici o îmbunătățire ( upgrade ). Datorită acestui fapt, noi , cetățenii Municipiului Gherla va aducem la cunoștință următoarele.

Vă rugăm să modificați timpul de așteptare la trecerea cu calea ferată spre Fizesul Gherlii . Rog conducerea CFR să se deplaseze la fața locului să observe cozile de mașini care se formează . În anul 2024 suntem mai mulți conducători auto față de anul implementării acestui sistem. Cetățenii municipiului Gherla merită o transformare totala a ceea ce înseamnă trecerea cu calea ferată .
Viața noastră trebuie să fie afectată pozitiv și înțelegem, da , faptul ca veți face referire la siguranța cetățeanului . Dar înainte de a vă exprima punctul de vedere din birou, vă rog să vă deplasați la fața locului.
Vă permitem trecerea trenurilor prin orașul nostru, înțelegem faptul ca așa va faceți banii pentru salarii dar nu mai suportăm ignorarea și lipsa de interes față de binele nostru .
Aveți exemple din țările comunitare de unde vă puteți inspira și aveți fonduri europene pe care le puteți atrage pentru modernizare .
Suntem sătui de scuze și incompetentă.
Apelăm la buna dispoziție.

Cu multumire ,
Daniel Rus

De ce este important?

Prin semnalarea problemei la nivel online conducerile acestor instituții vor înțelege ca nouă ne pasă de orașul nostru . Ne pasă de bunul mers, ne pasă de viața noastră și de viața viitoarelor generații .
Nu se poate ignora siguranța noastră și nu se poate ignora sănătatea noastră .
Aceste două aspecte sunt vitale pentru o comunitate!

Cum va fi inmânată

După semnarea acestei petiții de cei direct afectați, vom sesiza in scris Ministerul Transporturilor, conducerea CFR și Primăria Gherla .

405300 Gherla, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL