Skip to main content

Către: Primăria Minicipiului Iași

Extinderea retelei de piste de biciclete si modernizarea celor existente in Municipiul Iasi

Draga comunitate ieseana,

Cu bucurie vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre pentru a transforma Iașiul într-un exemplu de sustenabilitate, manifestând grija față de mediul înconjurător și față de cetățeni. Cum putem realiza acest lucru? Prin semnarea cu toții a acestei petiții pentru:

- Extinderea retelei de piste de biciclete pentru a acoperi mai multe zone ale orasului.
- Modernizarea pistelor existente pentru a asigura o experienta sigura si placuta pentru ciclisti.
- Implementarea de solutii de securitate, cum ar fi iluminatul corespunzator pe pistele de biciclete, pentru a reduce riscul de incidente.
- Promovarea educatiei rutiere pentru a creste constientizarea soferilor cu privire la prezenta ciclistilor pe drumurile publice.

De ce este important?

Alaturarea altor persoane la campania noastra pentru extinderea pistelor de biciclete si modernizarea celor existente aduce mai multe avantaje semnificative:

Putere în Numere: Cu cat avem un numar mai mare de sustinatori, cu atat impactul si influenta noastra vor fi mai mari. Uniunea fortelor creste sansa de a fi auziti si luati in considerare de autoritati.

Diversitate de Perspective: Persoanele care se alatura campaniei pot aduce perspective diferite si sugestii inovatoare pentru imbunatatirea propunerilor noastre. O comunitate variata poate acoperi nevoile si preocuparile diverse ale ciclistilor din oras.

Legitimitate și Credibilitate: Cu cat mai multi oameni sprijina aceasta cauza, cu atat campania noastra va parea mai legittima si credibila in ochii autoritatilor. O baza solida de sustinatori consolideaza mesajul nostru si sporeste sansele de succes.

Presiune Socială Pozitivă: O comunitate numerosa de sustinatori poate crea o presiune sociala pozitiva asupra decidentilor. Atunci cand autoritatile vad ca exista o dorinta puternica din partea comunitatii pentru schimbari, vor fi mai inclinate sa actioneze.

Solidaritate în Comunitate: Alaturarea altor persoane pentru o cauza comuna consolideaza solidaritatea in comunitate. Incurajand implicarea, se creeaza legaturi puternice intre membrii comunitatii, sporind astfel sustinerea reciproca.

Prin urmare, alaturarea altor persoane in campania noastra nu doar extinde influenta noastra, ci consolideaza si construieste o comunitate implicata, motivata sa obtina schimbarile dorite in beneficiul tuturor.

Această inițiativă e susținută de ⚜ Organizația Națională Cercetașii României - Cercetașii ,CL "Constantin Th. Sapatino" Iasi, prin proiectul ACF 3 - ,,Viitor prin acțiune”
Iași, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2023-12-14 14:22:33 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2023-12-13 08:15:28 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2023-12-12 20:20:00 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2023-12-12 19:46:29 +0200

S-a ajuns la 10 semnături