Skip to main content

Către: Enel , Consiliul judetean ARAD , Primaria comunei Savarsin

Curent Electric Neîntrerupt pentru Comunitatea Noastră

Mă numesc HADAN EUGEN FLORIN și sunt un locuitor al satului Săvârșin - Jud.ARAD, unde experimentăm o problemă persistentă și gravă legată de furnizarea curentului electric. Aș dori să aduc la cunoștința dvs. această situație în numele comunității noastre.

În ultimul timp, întreruperile de curent electric în satul nostru au devenit o problemă frecventă și gravă. Aceste întreruperi afectează direct funcționarea electrocasnicelor noastre, provocând perturbări semnificative în viața de zi cu zi a locuitorilor noștri. De asemenea, aceste întreruperi de curent sunt cu atât mai alarmante cu cât ne apropiem de sezonul rece. Centralele noastre cu lemn, care sunt vitale pentru încălzirea locuințelor noastre, depind de pompe electrice pentru a funcționa corespunzător. Întreruperile de curent electric pun în pericol aceste centrale, supraincalzindu-le și afectând astfel siguranța locuințelor noastre.

Este esențial să știm dacă există un plan de acțiune în curs de desfășurare pentru a rezolva această situație și, dacă da, să fie făcut public.
Suntem interesați să cunoaștem termenele și responsabilii implicați în implementarea acestui plan, astfel încât să putem urmări și evalua progresul în direcția rezolvării acestei chestiuni de importanță crucială pentru comunitatea noastră.

Înțelegem complexitatea problemei, dar suntem hotărâți să lucrăm împreună cu autoritățile și factorii de decizie pentru a găsi soluții durabile care să asigure alimentarea cu energie electrică stabilă și sigură pentru toți locuitorii satului nostru.

Vă mulțumim pentru atenția acordată acestei chestiuni și așteptăm cu nerăbdare un răspuns și o colaborare constructivă pentru a rezolva această problemă în cel mai scurt timp posibil.

Cu respect,
Eugen Hadan

De ce este important?

Creșterea vizibilității: Cu cât mai mulți oameni se alătură petiției, cu atât mai mare este șansa ca problema voastră să fie adusă în atenția mass-media sau a altor organizații și instituții.
Credibilitate crescută: Cu cât mai mulți semnatari sunt implicați, cu atât petiția devine mai credibilă și mai greu de ignorat de către autorități.
Sprijin și solidaritate: Alăturarea altor locuitori din sat arată unitatea comunității în fața unei probleme comune, ceea ce poate consolida solidaritatea și sprijinul reciproc în lupta pentru o alimentare cu energie electrică mai bună.
Impact asupra decidenților: Cu o comunitate unită și numeroasă în spate, vei putea influența mai ușor factorii de decizie și politicienii locali sau naționali pentru a lua măsuri.
Informații și date suplimentare: Alți locuitori ar putea furniza informații suplimentare sau dovezi care să sprijine cazul vostru și să facă petiția mai convingătoare.
Comuna Săvârșin, România

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2023-11-21 23:13:25 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2023-11-07 20:25:33 +0200

S-a ajuns la 10 semnături