Skip to main content

Către: Primaria Municipiului Bucuresti

Cerem renovarea pavajului din Parcul Tineretului, lasat in paragina de ani de zile!

Cerem renovarea pavajului din Parcul Tineretului,  lasat in paragina de ani de zile!

Zona verde din sudul capitalei include Parcul Lumea Copiilor, aflat in gestiunea Primariei Sectorului 4 si Parcul Tineretului (cel din jurul Lacului Tineretutului), administrat de Primaria Municipiului Bucuresti.

Primul, destinat in special copiilor, este amenajat modern (cu locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, pista de alergare, spatii verzi bine intretinute etc), atragand in weeekendurile de vara 70 000 vizitatori pe zi.

Parcul Tineretului insa, cu un trafic similar, a fost neglijat ani la rand de administratiile ce s-au perindat la Primaria Capitalei!

Ca sustinator al conservarii spatiilor verzi din Bucuresti, domnule primar Nicusor Dan, va solicitam atentia pentru renovarea Parcului Tineretului. Acest pol de verdeata din sudul capitalei are nevoie nu doar sa existe, ci sa fie si bine intretinut!

Acest parc are nevoie macar de un pavaj demn de secolul XXI, pe care atat locuitorii cartierului cat si numerosii vizitatori din weekenduri, de la copii la varstnici, sa il poata folosi in siguranta.

Va solicitam de asemenea, implementarea cu ajutorul finantarilor europene, a unei viziuni mai ambitioase pentru acest spatiu verde al capitalei, care ar putea fi amenajat peisagistic, caruia i s-ar putea adauga spatii dedicate pentru mici concerte/teatre in aer liber etc.

De ce este important?

Starea pavajului din Parcul Tineretului afecteaza siguranta publica!

Solicitam Primariei Municipiului Bucuresti sa isi respecte obligatia asigurarii sigurantei vizitatorilor Parcului Tineretului.

Copiii si varstnicii se pot accidenta pe pavajul de pe malul lacului.
Persoanele ce vin in parc pentru a se da cu bicicleta sau cu rolele risca de asemenea accidentari din cauza degradarii pavajului de pe alei.

Tineretului, Bucharest, Romania

Maps © Stamen; Data © OSM and contributors, ODbL

Actualizări

2021-02-15 22:09:05 +0200

S-a ajuns la 100 semnături

2021-02-15 16:30:57 +0200

S-a ajuns la 50 semnături

2021-02-15 14:55:44 +0200

S-a ajuns la 25 semnături

2021-02-15 14:39:50 +0200

S-a ajuns la 10 semnături