Skip to main content

Către: WSPA

Avem grijă de pinguini care suferă de încălzirea globală, braconaj!

Avem grijă de pinguini care suferă de încălzirea globală, braconaj!

Solicităm introducerea de noi legi în apărarea pinguinilor, pentru a proteja mediul înconjurător de penetrarea unei persoane în ea.

De ce este important?

Pinguinii sunt păsări inteligente și frumoase, care sunt forțate să sufere de efectele nocive ale omului. Solicităm introducerea de noi legi în apărarea pinguinilor, pentru a proteja mediul înconjurător de penetrarea unei persoane în ea. Este necesar să se creeze rezerve în care toate animalele care sunt amenințate vor găsi adăpost! Recent, situația privind interacțiunea dintre oameni și animale sa înrăutățit.

Pentru nevoi personale, omenirea ucide animalele din cauza pielii, a grăsimii, a blănii, a bunurilor de lux și a ornamentelor. Prin semnarea acestei petiții, ne veți alătura pe calea justiției! Veți face un alt pas în protejarea mediului!

Petiția se adresează braconierilor, oamenilor care ucid aceste animale minunate, rare, pe motive de mercenar. După ce am colectat numărul necesar de semnături, vom putea să luptăm pentru drepturile fraților noștri mai mici și să depunem cereri organizațiilor internaționale!


Motivul semnării

  • Animale frumoase +1

Actualizări

2020-05-12 19:32:25 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2019-06-11 18:51:52 +0300

S-a ajuns la 10 semnături