Campanii de succes

52
Campanii de succes
 • COPILĂRIE MUTILATĂ
  Are loc reevaluarea copiilor cu privire la schemele de tratament privind administrarea neurolepticelor și antiepilepticelor copiilor care nu prezintă simpomele specifice acelor medicamente. S-a introdus la nivelul fiecărei camere un număr de telefon gratuit. Tânărul poate apela gratuit acel număr pentru a semnala abuzul și autoritățile naționale intervin. Procedura de intervenție e de la Centru la local. O perspectivă diferită, aflată pilot în desfășurare.
  4.072 Semnături
  Inițiat de Asociația Vocea Copiilor Abandonați Picture
 • Stop legii care ar deschide vânarea urșilor pentru trofee
  Am câștigat. Amendamentul introdus de un deputat pentru a păstra ursul brun sub strictă protecție a fost votat în plenul Parlamentului. Îți mulțumim din suflet pentru semnătura ta care a contat decisiv! Echipa Agent Green
  107.424 Semnături
  Inițiat de Agent Green Picture
 • Tren direct, in timpul zilei, din Bucuresti pentru Valea Jiului si jud. Hunedoara
  Am câștigat! CFR Călători a decis să prelungească traseul trenului IR 1823 București-Craiova-Tg Jiu la Petroșani-Subcetate-Călan-Simeria, cu plecare din București Nord la ora 08:45, începând cu noul mers al trenurilor 2019-2020, care va intra in vigoare în decembrie 2019.
  1.043 Semnături
  Inițiat de Mircea Constantin Maris Picture
 • Fara restrictii la campare!
  Odată cu ridicarea stării de urgență, camparea este permisă și legală.
  2.058 Semnături
  Inițiat de Bogdan Alto
 • Cerem președintelui Iohannis să respingă legea privind interzicerea educării tinerilor
  Președintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constituțională modificarea legii educației, adoptată pe 16 iunie de Senat, prin care a fost interzisă în școli, în universități și în toate spațiile destinate educației și formării profesionale, orice referire la identitatea de gen.
  51.345 Semnături
  Inițiat de Asociația MozaiQ
 • Suplimentarea numarului de curse transport in comun
  A fost suplimentat orarul cu o cursă Timișoara - Sânmihaiu German, la ora 22:30, începând cu 1 iulie. Implicarea voastră a făcut diferența!
  336 Semnături
  Inițiat de Cosmin Buzan Picture
 • Salvați Pădurea Andronache
  Conform răspunsului primit de la primăria Voluntari, autoritățile au început aceste demersurile pentru includerea pădurii în Aria Naturală Protejată.
  2.403 Semnături
  Inițiat de Bogdan Barbu Picture
 • STOP Incompetenței care decide soarta noastră medicală!
  Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicale din România are o nouă conducere, începând de marți, 14 ianuarie. Ministerul Sănătății a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă faptul că ministrul Victor Costache a numit-o pe Roxana Stroe în funcția de președinte al Agenției. Roxana Stroe va ocupa acest post de conducere temporar, până în momentul în care va fi organizat concursul de ocupare a postului de președinte în Agenția Națională a Medicamentului și Dispozitivelor Medicală din România (ANMDMR), conform legislației în acest domeniu.
  22.699 Semnături
  Inițiat de Asociatia Daruieste Viata ONG Picture
 • Domnule președinte Iohannis, nu acceptati ca vânătorii să controleze pescuitul din Romania!
  După ce legea a trecut de 2 ori prin Parlament, în aceeași formă, putem în sfârșit să ne bucurăm de o mare reușită! AquaCrisius, alături de peste 2000 de semnatari au reușit să oprească legea care discriminează pescarii recreativi, și avantajează vânătorii. 🗣️ „Ceea ce doream am reușit, adică să nu aibă vânătorii drept de control pe legislația de pescuit și să nu fie valabile permisele emise doar de beneficiarul contractului, adică vânătorii. Ceea ce e un mare colac de salvare pentru pescuitul din România.” - reprezentant al Asociației
  2.156 Semnături
  Inițiat de Aqua Crisius
 • La Terenuri Mănăștur - vrem parc cât mai repede!
  Victorie! În urma acțiunilor noastre din ultimii 6 ani (petiție, evenimente cu mii de clujeni, dezbateri, ateliere, construcții temporare), municipalitatea clujeană a făcut public în mai 2019 un proiect de amenajare a zonei „La Terenuri”! Mulțumim autorităților că au inițiat demersurile de transformare a acestei zone lăsate trei decenii în paragină într-un parc, însă dorim în același timp un angajament mai ferm al Primăriei cu privire la materializarea acestui Parc.
  2.497 Semnături
  Inițiat de Inițiativa La Terenuri-Spațiu Comun în Mănăștur & Societatea Organizată Sustenabil - SOS Picture