Campanii de succes

58
Campanii de succes
 • Pentru un CCM mai bun in AtoS Romania
  Petitia a avut rolul de a strange semnaturi de la angajatii care lucreaza in regim homeoffice. Majoritatea angajatilor au semnat-o direct la locul de munca. Scopul a fost atins. Multumim!
  415 Semnături
  Inițiat de Sindicatul IT Timisoara Picture
 • Carmen Dan - Demisia urgenta a Ministrului de Interne
  Carmen Dan și-a depus demisia! „E o decizie politică, iar eu respect deciziile. Am avut o discuție și referitoare la presiunea străzii. Acum un an nu ne-a deranjat, ne deranjează acum. Mă aștept să ia act de demisia mea. Acum am discutat cu premierul. Demisia e un gest unilateral.” a declarat Carmen Dan pe 15 iulie 2019 Vă mulțumim pentru susținerea d-voastră!
  438 Semnături
  Inițiat de Bogdan Mihalcea
 • Spune STOP nesimțirii în Urziceni!
  De când am depus semnăturile petiției, am observat patrule de câte 2 agenți prin oraș. Sunt cu precădere în zona carcului de la Catedrală. Sunt optimistă și consider că acesta este doar începutul. Orașul nostru poate fi adus, încet dar sigur, la un nivel de civilizație și implicare pe care ni-l dorim cu adevărat cu toții.
  445 Semnături
  Inițiat de Andreea Muntean
 • Casa Victor Eftimiu/Cezar Ivanescu - monument istoric, nu paragină!
  Lupta noastră pentru a încadra Casa Victor Eftimiu/Cezar Ivanescu ca monument istoric are rezultate pozitive. Institutul Național al Patrimoniului a constatat că se impune declanșarea procedurii de clasare în regim de urgență. Monumentul este situat la adresa Strada Silvestru, nr. 50, la colț cu Bulevardul Dacia. El continuă să fie amenințat, însă, de faptul că în proximitatea lui a început deja construirea unui bloc, care i-ar afecta vizibil starea și i-ar știrbi importanța.
  521 Semnături
  Inițiat de Clara Arustei
 • Si eu vreau sa merg la cresa si gradinita!
  Am încheiat petiția pentru că primăria Sibiului ne-a răspuns petiției. Sunt conștienți de problemă și că se ocupă de crearea mai multor locuri în creșe. Astfel, pe scurt, am aflat că suntem în diferite etape pentru deschiderea a 2 spații noi pentru creșe: în Grădinița nr 26 și în Școala Gimnazială nr. 1. Acestea, cumulat, ar însemna aproape dublarea locurilor în creșe, de la 388 (prezent) până la 583. Ei ne anunță că: - creșa din Grădinița 36 a trecut la etapele de evaluare, adică de precontractare, estimând că se va semna contractul de finanțare până la finalul anului, - creșa din Școala 1 (cartierul Strand), este în prima etapă de evaluare. Rămâne să contactăm primăria peste un an pentru a afla care sunt stadiile de construcție pentru cele două noi creșe.
  540 Semnături
  Inițiat de Alexandru Sergiu Oprea
 • Cerem decizia CNAS: printăm rețetele în farmacii, evităm cozile și ieșirile!
  Proiectul de lege a fost aprobat. În urma lansării petiției și a intervențiilor media (mulțumim Digi24 și TVR), dar și a bunăvoinței CNAS (o țară întreagă mulțumește) orice rețetă eliberată de orice medic care are contract cu CAS este transmisă online, în SIUI(sistemul informatic unic integrat), la care are acces orice farmacie din județ care are contract cu CAS. Acum se poate printa orice rețetă, dacă se prezintă seria și numărul rețetei, pe care le află telefonic de la medicul de familie sau specialist când solicită eliberarea rețetei. În felul acesta, un bolnav cronic și stabil poate evita aglomerația și ieșirea între oreie 11-13, rețeta putând fi ridicată de rude sau vecini. Sănătate tuturor!
  575 Semnături
  Inițiat de Asociatia Toto & Pufi Picture
 • Acces liber în natură
  Măsurile stabilite de autorități satisfac dorințele exprimate în petiție. Vă mulțumesc încă o dată pentru sprijinul acordat.
  587 Semnături
  Inițiat de Ilinca Ionescu
 • Pășunează responsabil!
  Prin aprobarea Legii nr. 13 din 9 ianuarie 2020 pentru modificarea și completarea Legii vânătorii și a protecției fondului cinegetic nr. 407/2006, publicată în  MO 14/10.01.2020, se interzice pășunatul animalelor domestice în terenul agricol între 6 decembrie și 24 aprilie, cu excepția cazurilor în care proprietarul animalelor domestice este proprietar sau deține cu orice titlu terenul agricol sau are acordul scris al deținătorului de teren agricol pe care se pășunează și care este înregistrat la unitatea administrativ-teritorială (art. 13).
  606 Semnături
  Inițiat de Andrei Crișan, Societatea Lepidopterologică Română
 • Politia Animalelor
  Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat pe 25 august 2020, înființarea Poliției Animalelor. Noul Proiect de Ordonanță de Urgență modifică Legea 205/2014 de protecție a animalelor. Acest proiect prevede că animalele aflate în pericol vor putea fi confiscate de oamenii legii fără ca aceștia să aibă mandat pentru a intra pe o proprietate privată.
  18.711 Semnături
  Inițiat de Serban Ionita
 • OVIDIU BADEA a ascuns dimensiunea jafului din păduri. Cerem destituirea sa!
  Încă o VICTORIE pentru o petiție inițiată pe Campaniamea.declic.ro. Ovidiu Badea, cel ce a ascuns dimensiunea jafului din păduri, a fost demis zilele trecute. Felicitări celor aproape 6000 de membri Declic care au semnat această petiție. Petiția lansată de STOP Defrișărilor a cerut eliberarea din funcție a lui Ovidiu Badea, Directorul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură ”Marin Drăcea” (INCDS)! Conform ultimului ciclu de cercetare al Inventarului Forestier Național (IFN) încheiat în 2018, din pădurile românești s-au extras 38 de milioane de metri cubi de lemn anual. Doar 18 milioane reprezintă tăieri legale. Restul de 20 de milioane reprezintă cantitatea de lemn dispărut fără acte, în fiecare an, în valoare de 1 miliard de euro. Ovidiu Badea, directorul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură, instituția care a elaborat acest raport, a manipulat forma finală a documentului. A hotărât excluderea datelor care descriu statistic dispariția materialului lemnos din pădure. Adică a ascuns dimensiunea jafului!
  5.925 Semnături
  Inițiat de Stop Defrișărilor