Skip to main content

Către: Parlamentul si primul ministru

Modificarea legii asigurarii obligatorii a locuintelor

Modificarea legii asigurarii obligatorii a locuintelor

Sa se initieze modificarea legii astfel incat asigurarea sa nu mai fie platita la societati private de asigurare(care fac profituri nejustificate prin asigurarea unor locuinte aflate in zone complet lipsite de risc) CI LA O INSTITUTIE GUVERNAMENTALA iar sumele excedentare, ramase in fiecare an dupa plata despagubirilor, sa fie folosite, impreuna cu celelalte sume alocate de la buget in acest scop, pentru lucrari de prevenire a calamitatilor naturale (inundatii,alunecari de teren etc).

De ce este important?

In forma actuala legea pare a fi o "lege a solidaritatii" obligandu-i sa se asigure pe cei ale caror locuinte nu vor fi niciodata supuse unuia din riscurile asigurate si care astfel contribuie la despagubirea sinistratilor;de fapt ea serveste in principal interesele societatilor de asigurare care realizeaza profituri de pe urma celor care platesc prima de asigurare stiind ca niciodata nu vor fi in situatia de a beneficia de asigurare. Prin modificare se actioneaza si preventiv in sensul diminuarii riscurilor de producere a unor evenimente nedorite.


Motivul semnării

  • La drept vorbind Societatea privata face profit nejustificat iar Statul Roman deturneaza fondul unde-i convine muschiului lui. Te feresti de Dracu si dai peste Tat'su. Dar daca banii sunt utilizati in scop de preventie este OK.
  • O grupare mafiotica controlează banii de la asigurați,formele de asigurări plătesc mafiei partinice care le controlează banii de la asigurați.Cei ce controlează legea sunt numiți de mafia partinică,că PCR..
  • trebuie reglementata legia asigurarilor

Actualizări

2017-10-17 01:40:16 +0300

S-a ajuns la 50 semnături

2016-07-28 15:23:49 +0300

S-a ajuns la 25 semnături

2016-06-10 08:59:32 +0300

S-a ajuns la 10 semnături